3 mei 2020

Karine Valy van La Bottega is eerste klant op nieuwe website

Verse, gezonde en duurzame groenten en fruit zijn in. En dat zullen we geweten hebben. We zitten bijna door onze abonnementen voor de groentepakketten van 2020. Inschrijven voor 2021 kan over enkele dagen.

 

Het allereerste abonnement via onze nieuwe website kwam van Karine Valy. Oftewel, de grande dame achter fashionzaak La Bottega. Zelf iemand die risico’s durft nemen en weet wat het is om de sprong te wagen naar het ondernemerschap. Maar vooral een fijne, bewuste vrouw. “Waarom ik een abonnement op jullie groentepakket heb genomen? Ik zag het die eerste avond op Facebook en heb me meteen ingeschreven. Gewoon omdat ik het zo’n knap initiatief vind. Het past helemaal in deze tijd. In mijn stad, goed voor de gezondheid, lokaal en duurzaam geteeld”, getuigt ze. “Ik ben zelf al lang bezig met gezonde voeding, maar door mijn werk betekende het vaak dat ik ’s avonds nog snel probeerde om in de biowinkel lekkere, ecologische groenten te vinden. Door dit initiatief wordt dat een stuk eenvoudiger, ze worden hier gewoon geleverd.”

Niet perfect, wel natuurlijk
Van een eigen moestuin droomt ze eigenlijk al lang maar de combinatie met een merk om u tegen te zeggen, maakt dat niet meteen mogelijk. “Maar ik weet hoe lekker groenten uit de eigen tuin zijn omdat ik ze regelmatig van vrienden met een moestuin krijg. De smaak is echt geweldig. Tuurlijk weet ik dat die groenten er niet altijd even standaard uitzien of perfect zoals in de supermarkt. Maar daar heb ik geen probleem mee, het gaat om de smaak en onze gezondheid.”

Veel groenten graag
Is er een groente die het gezin van Karine Valy liever niet ziet arriveren in het wekelijkse pakket? “Neen, we eten heel graag groenten. Witloof, broccoli, asperges, slaatjes… Elke avond staan er thuis groenten op het menu. Ik heb zelfs graag meer dan één groente per maaltijd op mijn bord.”