Groentepakketten 2024

Abonnement

Wat is een groentepakket?

Liefst 38 weken lang brengt Hof van Eef verse groenten op jouw bord in 2024. Regelmatig aangevuld met seizoensfruit en zelfgeteelde kruiden. Het seizoen loopt van begin april tot eind december. In 2024 trappen we af in de week van 2 april.

Abonnement
nog maar 80 abonnementen beschikbaar

Wat is een groentepakket?

Elke week krijg je vijf tot zes verschillende soorten groenten. In het seizoen aangevuld met kleinfruit, zoals framboos, braambes of rabarber. Geregeld zitten er ook al eens kruiden of eetbare bloemen bij, voor net dat extra beetje kleur op het bord.

Wat zit erin?

We telen volgens de seizoenen: in de groentepakketten vind je dus telkens groenten en fruitsoorten die op dat moment vers en lekker zijn. Alles groeit ter plekke, er is zeker gezorgd voor smaak en variatie. Heel natuurlijk zien ze er ook uit: niet altijd perfect misschien, wel gezond en eerlijk.

Zijn er verschillende groentepakketten?

We werken met één standaardpakket, met – min of meer – dezelfde groenten voor elk lid. Wel kan je bij de inschrijving voor het abonnement enkele groenten- of fruitsoorten aangeven die je liever niet in jouw mandje krijgt.

Hoeveel kost het?

Je kan kiezen voor een abonnement voor één persoon, een pakket voor twee personen of een gezinspakket. Telkens zitten er vijf tot zes verschillende groenten in, alleen de hoeveelheid verschilt. Eén persoon betaalt €15,10 per week, een tweepersoonspakket kost €22,65 per week  en een gezinspakket krijg je aan €34,60 per week. Betalen kan eenmalig voor het ganse jaar of in drie schijven (met vaste opdracht).

Hoe vaak krijg je een groentepakket?

Eén keer per week. Je kiest zelf voor de manier waarop: je mag jouw pakket op dinsdag of vrijdag komen afhalen in Hof van Eef, tussen 13.30 en 18.30 uur. Maar we leveren betalend ook aan huis (binnen groot-Hasselt), opnieuw op dinsdag of vrijdag. Voor thuislevering betaal je 5 euro extra per keer.

Krijg je het water al in de mond?
Klik dan snel door voor meer info naar de abonnementenpagina.