Horeca

Gezond en heerlijk uit
Hasseltse grond

Een tomaat die heel natuurlijk de zon gevoeld heeft en vol van smaak is. Spruitjes die hun bitterheid door de eerste vrieskou verloren hebben. Of een vergeten groente zoals schorseneren, de betaalbare maar heerlijke asperges van onze voorouders. Daarnaar ga je toch op zoek als kok of restaurateur met een echte passie voor de keuken?

Korte keten

Het zijn maar een paar voorbeelden van de groenten die je bij ons vindt. Deel jij die liefde voor eerlijke, nabije en vooral seizoensgroenten? Dan ben je bij Hof van Eef aan het juiste adres in Hasselt en omstreken. We telen onbespoten en milieuvriendelijk, gedreven door de ware smaak van groenten en met het ecologische uitgangspunt van korte keten en groenten van dichtbij de deur. Van bloemkool tot paksoi, van regenboogwarmoes tot jonge boontjes. Rood, groen, oranje, paars en geel, je vindt het allemaal bij ons.

In het echt

Herken je jezelf in onze filosofie? Fantastisch om te horen. We werken graag samen met chefs en keukens die het lekkere in het pure zien. Geprikkeld door deze boodschap en geïnteresseerd om onze groenten bij jullie op het bord te brengen? Bel ons (0465/02.36.79) of stuur een mailtje naar info@hofvaneef.be. We ontvangen je in geuren en kleuren in onze hof, even buiten de grote ring in Hasselt.

Wil je meer weten over onze werking?

Stuur dan een mailtje met jouw vraag. Je hoort snel van ons.
Contacteer ons