Bedrijven

Groenten planten als
ideale teambuilding

Wil je met jouw bedrijf, organisatie of vereniging eens een vruchtbare dag in het groen duiken?

De handen laten wapperen tussen het onkruid, gezonde groenten of fruit planten, helpen met het oogsten van spruiten of spinazie? Als dit als jouw ideale teambuilding of groepsactiviteit klinkt, dan ben je bij Hof van Eef aan het juiste adres. We stellen een programma op maat op, naar jullie wensen en noden. Voor een hele dag of een halve. naargelang jullie keuze. Na een korte introfilm word je helemaal ondergedompeld in de moestuin. Ervaring met schoffelen, wieden of zaaien is niet nodig. Onze teler zal jullie snel genoeg aan de slag krijgen.

Showcooking

Combineren kan natuurlijk ook. Met showcooking bijvoorbeeld. Of een aantal verse hapjes en tapjes uit de hof na al dat harde werk. Wat dacht je zo van ‘koken met afval’? Onze kok van dienst toont hoe je eigenlijk zo goed als niets moet laten verdwijnen in de groencontainer. Heerlijk om te dippen in zelfgemaakte pesto van wortelloof. Of te smikkelen van chips van aardappelschillen. En onze borsjt (soep van rode biet) kan zelfs de grootste bietenhater overtuigen.

Scholen

Voor scholen heeft Hof van Eef een rondleiding aangepast aan leeftijd en interesse. Als educatieve stadsmoestuin vinden we het belangrijk om kinderen opnieuw die voeling te geven met verse groenten, lokale landbouw en gewoon lekker gezond eten. Ze zien hoe kolen de kop opsteken of hoe tomaten de serre heel veel op een tropische jungle doen lijken. Uiteraard kunnen ze in het programma op maat ook een handje (of twee) toesteken.

wil je meer weten over onze teambuildings, rondleidingen of scholenbezoeken?

Stuur dan een mailtje met jouw vraag. Je hoort snel van ons.
Contacteer ons