Abonnee worden

Inschrijven

Hoe werkt het?

Stap 01

Instappen

Je neemt een abonnement, afhankelijk van jouw gezin of jouw goesting. Je kan kiezen voor een eenpersoonspakket, een tweepersoonspakket of een gezinspakket. Je betaalt één keer per jaar via overschrijving of in drie schijven (met vaste opdracht). Jij bent op deze manier verzekerd dat je elke week verse groenten op het bord krijgt, wij weten dat onze oogst iedere week netjes de deur uit gaat en een ‘goede thuis’ vindt. Het abonnement loopt het hele jaar (38 weken).

Stap 02

Oogsten

We produceren seizoensgebonden groenten, met voldoende variatie voor een heel jaar. Groenten en fruit worden de dag van de afhaling of levering geoogst. Daarom is ook bewust gekozen voor vijf à zes groenten in een pakket: zo heb je lekkere, kraakverse groenten tot de laatste beet (en moet je niets verspillen).

Stap 03

Afhalen of leveren

De keuze is aan jou: wil je jouw pakket op dinsdag of vrijdag (vaste dagen) afhalen in Hof van Eef ben je meer dan welkom. Maar lukt dat allemaal niet in de drukte van het leven kan je ook kiezen voor levering aan huis. Je betaalt hiervoor 5 euro per keer extra, levering is op dinsdag of vrijdag. En dan: smullen maar.

Mmmmmm, klinkt lekker!
Loopt het wat er je al in de mond?
Word abonnee of stel je vragen.

FAQ’s

Wat houdt een abonnement in?

Je krijgt elke week een gevarieerd pakket, altijd vijf à zes groenten en in het seizoen regelmatig aangevuld met kleinfruit. Je betaalt voor één jaar: in drie schijven doorheen het jaar (met vaste opdracht) of eenmalig het volledige bedrag.

Kan ik alleen standaardpakketten bestellen?

Iedereen krijgt hetzelfde pakket, ja. Maar bij het afsluiten van een abonnement kan je zeker een paar groenten of fruitsoorten aangeven die je liever niet in jouw mandje vindt.

Wanneer worden ze geleverd of mag je ze afhalen?

Op dinsdag of vrijdag, afhankelijk van jouw abonnement (bij levering betaal je 5 euro per week extra). We doen op die dagen onze vaste rondes in groot-Hasselt. Maar je mag ze natuurlijk op dinsdag of vrijdag tussen 13.30 en 18.30 uur afhalen in de hof op de Runksterkiezel.

Wat als ik met vakantie ben?

De groenten zullen nog steeds rijp of oogstklaar zijn. Maar je kan altijd vrienden of familie jouw pakket laten afhalen, ze gaan je ongetwijfeld een prettige vakantie wensen…

Wat kost dat?

Je kan kiezen voor een eenpersoonspakket, een tweepersoonspakket of een gezinspakket (voor twee grotere eters en twee kleine).

  • 1-persoonspakket: 15,10 euro per week (incl 6% btw)
  • 2-persoonspakket: 22,65 euro per week (incl 6% btw)
  • Gezinspakket.: 34,60 euro per week (incl 6% btw)

Het eerste pakket van 2024 gaat de deur uit op dinsdag 2 april of vrijdag 5 april 2024, het laatste op dinsdag 16 december of vrijdag 19 december 2024. Achtendertig weken lang, dus.

Een groentepakket op jouw maat? Contacteer ons

Stel je vraag