nog maar 80 abonnementen beschikbaar
  • Lokaal geteelde en kraakverse groenten en fruit
  • Pakketten op maat (op basis van jouw voorkeuren)
  • 5 à 6 seizoensgroenten per pakket

Vraag je groenten­abonnement aan!

Je bent nog maar één stap verwijderd van een wekelijkse dosis kraakverse groenten uit Hasseltse grond. Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je om jou officieel abonnee te maken van de oogst van 2024 van Hof van Eef.

Een jaarabonnement voor 38 weken in 2024 kost je (afhaling, voor levering komt er 5 euro per week bij):

  • 1-persoonspakket: 15,10 euro per week
  • 2-persoonspakket: 22,65 euro per week
  • Gezinspakket.: 34,60 euro per week

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Stap 01

Instappen

Je neemt een abonnement, afhankelijk van jouw gezin of jouw goesting. Je kan kiezen voor een eenpersoonspakket, een tweepersoonspakket of een gezinspakket. Je betaalt één keer per jaar via overschrijving of in drie schijven (met vaste opdracht). Jij bent op deze manier verzekerd dat je elke week verse groenten op het bord krijgt, wij weten dat onze oogst iedere week netjes de deur uit gaat en een ‘goede thuis’ vindt. Het abonnement loopt het hele jaar (38 weken).

Stap 02

Oogsten

We produceren seizoensgebonden groenten, met voldoende variatie voor een heel jaar. Groenten en fruit worden de dag van de afhaling of levering geoogst. Daarom is ook bewust gekozen voor vijf à zes groenten in een pakket: zo heb je lekkere, kraakverse groenten tot de laatste beet (en moet je niets verspillen).

Stap 03

Afhalen of leveren

De keuze is aan jou: wil je jouw pakket op dinsdag of vrijdag (vaste dagen) afhalen in Hof van Eef ben je meer dan welkom. Maar lukt dat allemaal niet in de drukte van het leven kan je ook kiezen voor levering aan huis. Je betaalt hiervoor 5 euro per keer extra, levering is op dinsdag of vrijdag. En dan: smullen maar.